Op een vijftal km van uw verblijf ligt het kasteel van Hardelot. Dit kasteel dateert uit de 12e eeuw en ligt op de rand van het regionaal natuurgebied ‘marais de Condette’, een echte must voor natuur- en cultuurliefhebbers.

Het is een middeleeuws kasteel in neogothische stijl, met een artistieke functie: het fungeert als cultureel uitwisselingscentrum tussen Frankrijk en Groot-Brittannië. U vindt er dan ook tal van Britse en Franse invloeden in terug. Regelmatig vinden er exposities, concerten en evenementen plaats.

Holiday Suites tip: Elke eerste zondag van de maand, is de inkom gratis!

Autour du parc: 4km

Plus Near the park

Golfen in Hardelot
Golfen in Hardelot

Golfen in Hardelot

Hardelot is de thuishaven van twee fantastische golfbanen: Les Pins et Les Dunes. Deze twee golfresorts hebben elk hun eigen clubhouse, bar, restaurant en pro-shop.

Ook als je geen professionele golfer bent zijn deze golfbanen een bezoekje waard: een lekkere lunch in het clubhouse van Les Dunes of een heerlijk drankje in de sportsbar van Les Pins… En dit alles in een prachtige beboste omgeving!

Holiday Suites tip : Alle Holiday Suites klanten krijgen 15% korting op de greenfee én een gratis aperitief!

Hardelot en Hardelot-Plage
Hardelot en Hardelot-Plage

Hardelot en Hardelot-Plage

Als je van een fikse wandeling houdt, moet je zeker eens tot Hardelot wandelen! Je zal passeren langs het strand van Ecault, waar je kan verdwalen in de prachtige duinen die deel uitmaken van een natuurreservaat.

Hardelot combineert natuur en elegantie, wat verklaart waarom dit het favoriete verblijfsoord van de rijkere Fransman is. Hardelot leent zich niet alleen perfect tot wandel- en fietstochten, maar ook tot ontspannende tochtjes te paard. De stad is namelijk één van de belangrijkste ruitercentra van de Opaalkust. Bovendien kan je in Hardelot ook 2 van de mooiste golfterreinen van Hauts-de-France vinden.

Ook de twintig statige Belle-Époque villa’s in Hardelot-Plage zijn een bezoekje waard! Ze zullen je meteen doen denken aan het Engelse platteland. Hardelot-Plage was dan ook aan het begin van de 20e eeuw een populaire vakantiebestemming van de Engelse aristocratie.

In de zomer transformeert Hardelot zich in een bruisend stadje met als absolute hotspot het mooie, brede strand. Deze badstad is vooral populair bij families met kinderen, want er zijn tal van leuke activiteiten voor alle leeftijden voorzien dankzij het Centre Nautique.